Kentucky Horsewear Show Deken

Nieuw product

Prachtige showdeken van het merk Kentucky Horsewear

Meer details

189,99 €

Meer informatie

Prachtige Kentucky showdeken van hoogstaande kwaliteit met een prachtig design. De showdeken heeft een vulling van 160gr en is zo het perfecte deken om de paarden te transporteren wanneer het iets kouder is.

De binnenzijde is gevoerd met artificieel konijnenvel voor een ultra zacht gevoel tegen de huid en om schuurplekken op borst of schouders te voorkomen. De artificiële konijnenvacht maakt kleine luchtzakjes aan die de lichaamswarmte van het paard gaat opvangen en behouden. De zachte haartjes van de artificiële konijnenvacht  verhogen de glans van de paardenvacht.

De artificiële wol beschermt de schoft en bedekt de hele rand rond hals en borst om schuurplekken en drukplekken te voorkomen en om meer comfort te bieden. Deze extra wollen bies zorgt voor een uitermate klassevolle look. Het wafelmotief aan de buitenzijde zorgt ervoor dat de paarden het deken zeer moeilijk kunnen stukbijten en dat er geen houtkrullen aan blijven kleven.

Vooraan wordt de deken dichtgemaakt door middel van 2 simpele verstelbare borstsluitingen die zorgvuldig met imitatieleder zijn afgewerkt. De twee kruissingels zijn eveneens verstelbaar en met leder afgewerkt. Ook zijn deze volledig afneembaar wanneer je er voor kiest geen buiksingels te gebruiken. De bilsluiting bestaat uit een dikke elastiek met een plastic omhulsel waardoor deze zeer gemakkelijk af te wassen is. Aan beide zijden voorzien van een gesp geplaatst waardoor de bilsluiting makkelijk afneembaar is. De showdeken mag gewassen worden in de wasmachine op 30° (geen droger).

Helaas hebben wij niet altijd alle maten op voorraad. We kunnen het uiteraard altijd bestellen, de levertijd is dan ongeveer 5 werkdagen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Let op:

De staldekens 155cm komen de week van 4 december binnen, de 145cm Staldeken en de 155cm Showdeken rond midden december. De showdekens 145 worden begin januari verwacht.