Kentucky Horsewear Horse Bib Borstbeschermer Zomer

52113

Nieuw product

De Zomer BIB is de ideale pad om de borst van je paard te beschermen tegen schuurplekken veroorzaakt door dekens

Meer details

Let op: Dit product is niet voorradig. Bij bestelling kan de levertijd variëren tussen de 5 en 30 werkdagen (mits het nog leverbaar is)

29,99 €

Meer informatie

De Zomer BIB is de ideale pad om de borst van je paard te beschermen tegen schuurplekken veroorzaakt door dekens. De pad bestaat uit twee flappen die je over de voorzijde en de borstsluitingen van je deken doet. Een flap zal aan de binnenzijde zitten, onmiddellijk tegen de huid van het paard. De tweede flap hangt aan de buitenzijde van het deken. Op deze manier, samen met de inkepingen die voorzien zijn aan de uiteinden van de BIB, wordt de pad op zijn plaats gehouden.

De buitenstof van de BIB is gemaakt van 100% geperforeerd polyester waardoor deze zeer zacht is en uiterst comfortabel voor het paard. Naast het voorkomen van schuurplekken verdeelt de BIB ook de druk die het deken op de borst uitoefent.

De BIB kan ook op dezelfde manier gebruikt worden om de schoft van het paard te beschermen. Deze pad is ideaal te gebruiken in combinatie met een vliegen- of zomerdeken maar kan uiteraard gebruikt worden voor alle dekens.

De Zomer BIB is machine wasbaar op 30°, geen droger.

Verkijgbaar in navy.

1 maat.