PS of Sweden Hoofdstel Nirak

10-0021

PS of Sweden hoofdstel gemaakt van Engels plantaardig gelooid leer

Kleuren
Maat Paard
€ 247,11

 

Vandaag besteld, binnen 3 werkdagen in huis.

 

Gratis verzending v.a. €150,-

 

Italiaans design

 

Maatwerk mogelijk

Wanneer comfort en techniek samenkomen

De verstelbare neusriem geeft de ruiter de gelegenheid om te kiezen hoeveel druk hij op de neus van het paard uitoefent. Het helpt het paard om het bit te accepteren en is een perfect hoofdstel voor zowel het jonge paard dat nog steeds leert communiceren met de ruiter als voor het type paard dat contact met de hand van de ruiter probeert te vermijden en in plaats daarvan in de nek te veel vouwt.
Het hoofdstel is ook geschikt voor zeer voorwaartse paarden, omdat het de ruiter helpt de controle over het paard te houden zonder een scherp bit of een hand te krijgen die te sterk is. Het Nirak ™ -hoofdstel in combinatie met een geschikt bit zorgt voor een rustige communicatie tussen het paard en de ruiter. De neusriem voegt geen druk op de tanden uit en vermindert daarom mogelijke bit-gerelateerde problemen.

Het hoofdstuk is anatomisch gevormd om drukpunten op het gevoelige halsgebied te ontlasten, wat extra effectief is vanwege de luchtspleet in het hoofdstuk. Het wordt geleverd met extra vulling rond de oren voor extra comfort voor het paard.

De bakstukken zijn plat met gewone sluiting en onze gepatenteerde elastische Cradles ™(elastische bandjes), waarmee het bit in de mond smakelijker wordt, doordat er minder weerstand wordt opgetreden. De elastische bakstukken zorgen voor meer samenhorigheid tussen het paard en de ruiter. Dit helpt ook om de druk in de nek gelijkmatig te verdelen. Onze elastische Cradles ™ zijn zo ontworpen dat u ze eenvoudig kunt los en vast maken.

De frontriem heeft ons unieke "Click-it" ™ -ontwerp waarvoor patent is aangevraagd, waarmee je het binnen enkele seconden kunt vervangen, zelfs als het paard al in het hoofdstel zit.

Exclusief Engels, plantaardig gelooid leer

Goedgekeurd bij de FEI, USEF / USDF en BD op paard en pony, in dressuur, springen en cross country.

Let op! Verkocht met platte, originele frontriem. De frontriem op de foto (Vintage Rose) kan als aanvulling worden gekocht.

10-0021

16 andere producten in dezelfde categorie:

close

Wishlist