Sectolin Tedax Afweermiddel Tegen Insecten

14700

Een bewezen effectief afweermiddel tegen insecten

€ 16,49
Levertijd: 1-3 werkdagen

 

Vandaag besteld, binnen 3 werkdagen in huis.

 

Gratis verzending v.a. €150,-

 

Italiaans design

 

Maatwerk mogelijk

Sectolin Tedax Afweermiddel Tegen Insecten 250ml productomschrijving
Sectolin Tedax Afweermiddel Tegen Insecten 250ml. Geschikt voor gebruik bij paarden, honden en mensen.

Werkingsduur
- Muggen: 8 uur.
- Teken: 4 uur.
- Vliegen/Dazen: 24 uur.

Gebruiksaanwijzing:
Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter afwering van:.
- (tropische) muggen en steekvliegen bij mensen (ruiters)
- Muggen, vliegen (inclusief stalvliegen) bij paarden, die niet voor consumptie zijn bestemd
- Muggen en teken bij honden.

De gebruiksaanwijzing moet worden aangehouden.
- Niet gebruiken bij kinderen onder de 3 jaar.
- Bij toepassing op paarden het middel alleen aanbrengen vóór het paardrijden.
- Het middel op paarden of honden uitsluitend binnenshuis (in geventileerde ruimte) of buitenshuis boven een verharde ondergrond aanbrengen. Dit ter voorkoming van bodemverontreiniging.
- Afspoelen van met dit middel behandelde paarden en honden mag uitsluitend op wasplaatsen binnenshuis of tenminste boven een verharde ondergrond. Dit ter voorkoming van bodemverontreiniging. Het middel is uitsluitend bestemd voor niet professioneel gebruik.

Algemeen:
Houd de spuitbus 10 à 15 cm van de huid tijdens het sprayen terwijl u de spuitopening van uw gezicht weghoudt. Behandel de huid met een traag zwaaiende beweging. Op het hoofd aanbrengen door eerst een kleine hoeveelheid in uw handpalmen te spuiten en daarna te verspreiden over hoofd en nek. Gebruik alleen buiten of op een goed geventileerde plaats. Het middel vanwege gezondheidsrisico’s maximaal één keer per dag opbrengen bij mensen, paarden en honden.

Let op:
Factoren zoals temperatuur, luchtvochtigheid en zweten kunnen de werking beïnvloeden.

Paarden:
Gebruik TEDAX® bij paarden die in contact zullen komen met muggen of vliegen (inclusief stalvliegen), bijvoorbeeld voor een buitenrit, een wedstrijd of beweiding. Breng voor een paard van 450 kg per keer 200 g TEDAX® op door dit gedurende ten minste 2 minuten gelijkmatig op het lichaamsoppervlak te spuiten. TEDAX® beschermt tegen vliegen (inclusief stalvliegen) en muggen 24 uur (op basis van 90% bescherming). De bescherming start onmiddellijk na het aanbrengen.

Ruiters:
Gebruik TEDAX® vlak voor contact met (tropische) muggen of steekvliegen wordt verwacht, bijvoorbeeld voor een buitenrit of wedstrijd. Breng TEDAX® gelijkmatig aan op de onbedekte lichaamsdelen. Vermijd het spuiten op ogen en mond. Behandeling van het aangezicht en de nek: spuit een kleine hoeveelheid op de handpalm en verspreid het over de huid. TEDAX® beschermt 6 uur tegen (tropische) muggen en 4 uur tegen steekvliegen (op basis van 100% bescherming). De bescherming start onmiddellijk na het aanbrengen.

Honden:
Gebruik TEDAX® bij honden die in contact zullen komen met muggen of teken: bijvoorbeeld voor het uitlaten, de jacht, bij hondenrennen, bij outdoor tentoonstellingen. Breng voor een hond van 40 kg 11 g TEDAX® op door dit gedurende ten minste 7 seconden gelijkmatig op het lichaamsoppervlak te spuiten. TEDAX® beschermt 8 uur tegen muggen en 4 uur tegen teken (op basis van 90% bescherming). De bescherming start onmiddellijk na het aanbrengen.

Ingrediënten:
Saltidin® (Icaridin) 20% (200 g/kg)
Ethanol 27,5%
Propan-2-ol 1,5% and Hexyl salicylate 0,1%

14700
4 Items

6 andere producten in dezelfde categorie:

close

Wishlist