Back on Track Muts Rose

Nieuw product

Houd je hoofd warm in de kou met de Rose muts. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, wijnrood, blue, lichtgrijs en donkergrijs

Meer details

Let op: Deze kleur is niet voorradig. Bij bestelling kan de levertijd variëren tussen de 5 en 30 werkdagen (mits het nog leverbaar is)

39,00 €

Meer informatie

Back on Track producten laten je soepeler bewegen. In het textiel, met de naam Welltex, is keramisch materiaal verwerkt dat infrarode warmte reflecteert. Het materiaal verhoogt het welzijn. De teruggekaatste warmte vermindert spierspanning en bevordert de bloedsomloop, hierdoor wordt het herstelproces versnelt. 

Houd je hoofd warm in de kou met de Rose muts. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, wijnrood, blue, lichtgrijs en donkergrijs De muts is gevoerd met een brede band Iontex® die ook prettig de oren bedekt. Bovenop de muts vinden we een mooie synthetische pompom. Te combineren met Lilly hoofdband, Daisy Col en Iris wanten. Iontex® reflecteert infrarode energie, is anti- bacterieel, warmte -en vochtregulerend, licht in gewicht en zeer elastisch

Gebruiksaanwijzing: Back on Track adviseert de producten langzaam te introduceren. De eerste 2-3 dagen mag het product maximaal 4 uur gebruikt worden(de inleidende fase). hierna kan de draagtijd verhoogd worden naar tenminste 8 uur of langer.

Let op: 

  • Het wordt afgeraden de producten van Back on Track tijdens zwangerschap te gebruiken.
  • Niet gebruiken in combinatie met sportzalf of -spray of andere verwarmende methoden omdat dit het effect versterkt.
  • Gebruik de producten uitsluitende volgens de gebruiksaanwijzing.
  • Bij het gebruik tijdens therapie moet altijd overleg plaatsvinden met de behandelende arts.

De producten zijn machine wasbaar op 30 graden met een mild wasmiddel. Gebruik geen wasverzachter of bleekmiddel. De producten kunnen niet in de droger en niet boen de 50 graden gestreken worden.