Back on Track Nekwarmer Daisy

Nieuw product

Losse col, elegant en prettig warm. Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Bij nekklachten kan de Daisy verlichting geven.

Meer details

Let op: Deze kleur is niet voorradig. Bij bestelling kan de levertijd variëren tussen de 5 en 30 werkdagen (mits het nog leverbaar is)

39,00 €

Meer informatie

Back on Track producten laten je soepeler bewegen. In het textiel, met de naam Welltex, is keramisch materiaal verwerkt dat infrarode warmte reflecteert. Het materiaal verhoogt het welzijn. De teruggekaatste warmte vermindert spierspanning en bevordert de bloedsomloop, hierdoor wordt het herstelproces versnelt. 

Losse col, elegant en prettig warm. Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Bij nekklachten kan de Daisy verlichting geven. Te combineren met de Rose muts, Lilly hoofdband en Iris wanten. De Daisy is gevoerd met Iontex®. Iontex® reflecteert infrarode energie, is anti- bacterieel, warmte- en vochtregulerend, licht in gewicht en zeer elastisch.

Gebruiksaanwijzing: Back on Track adviseert de producten langzaam te introduceren. De eerste 2-3 dagen mag het product maximaal 4 uur gebruikt worden(de inleidende fase). hierna kan de draagtijd verhoogd worden naar tenminste 8 uur of langer.

Let op: 

  • Het wordt afgeraden de producten van Back on Track tijdens zwangerschap te gebruiken.
  • Niet gebruiken in combinatie met sportzalf of -spray of andere verwarmende methoden omdat dit het effect versterkt.
  • Gebruik de producten uitsluitende volgens de gebruiksaanwijzing.
  • Bij het gebruik tijdens therapie moet altijd overleg plaatsvinden met de behandelende arts.

De producten zijn machine wasbaar op 30 graden met een mild wasmiddel. Gebruik geen wasverzachter of bleekmiddel. De producten kunnen niet in de droger en niet boen de 50 graden gestreken worden.