Back on Track Wanten Iris

Nieuw product

Back on Track producten laten je soepeler bewegen. In het textiel, met de naam Welltex, is keramisch materiaal verwerkt dat infrarode warmte reflecteert

Meer details

Let op: Deze kleur is niet voorradig. Bij bestelling kan de levertijd variëren tussen de 5 en 30 werkdagen (mits het nog leverbaar is)

36,00 €

Meer informatie

Back on Track producten laten je soepeler bewegen. In het textiel, met de naam Welltex, is keramisch materiaal verwerkt dat infrarode warmte reflecteert. Het materiaal verhoogt het welzijn. De teruggekaatste warmte vermindert spierspanning en bevordert de bloedsomloop, hierdoor wordt het herstelproces versnelt. 

De Iris wanten zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, wijnrood, blue, lichtgrijs en donkergrijs. Gevoerd met Iontex® De wanten zijn combineerbaar met de Rose muts en Daisy loop en Lilly hoofdband. Iontex® reflecteert infrarode energie, is anti- bacterieel, warmte- en vochtregulerend, licht in gewicht en zeer elastisch.

Gebruiksaanwijzing: Back on Track adviseert de producten langzaam te introduceren. De eerste 2-3 dagen mag het product maximaal 4 uur gebruikt worden(de inleidende fase). hierna kan de draagtijd verhoogd worden naar tenminste 8 uur of langer.

Let op: 

  • Het wordt afgeraden de producten van Back on Track tijdens zwangerschap te gebruiken.
  • Niet gebruiken in combinatie met sportzalf of -spray of andere verwarmende methoden omdat dit het effect versterkt.
  • Gebruik de producten uitsluitende volgens de gebruiksaanwijzing.
  • Bij het gebruik tijdens therapie moet altijd overleg plaatsvinden met de behandelende arts.

De producten zijn machine wasbaar op 30 graden met een mild wasmiddel. Gebruik geen wasverzachter of bleekmiddel. De producten kunnen niet in de droger en niet boen de 50 graden gestreken worden.