Cavalleria Toscana American Full Grip Breeches Beige

42 PAD096 JE010 1003

Comfortabele rijbroek met hoge taille en full grip van Cavalleria Toscana.

Italiaanse Maat
€ 231,40
Levertijd: 1-3 werkdagen

 

Vandaag besteld, binnen 3 werkdagen in huis.

 

Gratis verzending v.a. €150,-

 

Italiaans design

 

Maatwerk mogelijk

Comfortabele rijbroek American met hoge taille en full grip. De rijbroek heeft een geweldige pasvorm, is snel drogend, makkelijk in onderhoud, anti bacterieel, bi stretch, ademend en anti uv straling. Cavalleria Toscana staat bekent om zijn top kwaliteit gecombineerd met Italiaanse elegantie en stijl.

De Creme kleur rijbroek met volledige grip combineert elegantie en prestatie dankzij de klassieke Jersey-structuur met technische vezels, die een maximaal ademend vermogen en een hoog comfort tijdens het rijden biedt. Je kunt hem gebruiken voor training of wedstrijd.

De hoog getailleerde band wordt geleverd met een interne grip die zorgt voor de beste pasvorm over je shirt, zodat je shirt altijd goed in je rijbroek blijft zitten. Het beschikt ook over brede riemlussen zodat alle types riemen passen.

De volledig transparante grip biedt de perfecte hoeveelheid grip op het zadel, terwijl de flexibiliteit behouden blijft, en de stretch-gebreide sokken met contrasterend logo passen gemakkelijk onder je laarzen. Het onderhoudsvriendelijke materiaal kan op lage temperaturen worden gewassen en droogt snel.


Productkenmerken zijn:

• Antibacterieel
• Ademend
• Anti-UV
• Snel drogen

De maten zijn Italiaanse maten, voor info zie maattabel bij de foto's.

42 PAD096 JE010 1003
1 Items

Datasheet

Grip
Fullgrip
Pasvorm
High Waist
Kleuren
Beige

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

16 andere producten in dezelfde categorie:

close

Wishlist