Lola 4 cm

Nieuw product

Hondenhalsband Lola is een hippe canvas hondenhalsband met een kleurrijk Peruaans bandje. Dit totaal handgemaakte model is een must have!

Meer details

Let op: Deze maat is niet voorradig. Bij bestelling kan de levertijd variëren tussen de 5 en 30 werkdagen (mits het nog leverbaar is)

69,95 €

Meer informatie

De "canvas lijn" van Dog with a Mission wordt net zoals alle andere producten, volledig met de hand gemaakt. Het kleurrijke bandje komt uit Zuid Amerika en is gestikt op stevig canvas, afkomstig van oude legertenten. Het canvas is heerlijk gevoerd zodat de band lekker zit om de nek van jouw hond.

Wij gebruiken de beste en stevigste materialen om unieke, duurzame halsbanden en leashes te maken. De    gespen, d-ringen en passanten zijn gemaakt van zeer stevig messing. Het glimmende laagje van het messing hebben wij door middel van een speciaal proces, mat gemaakt zonder dat het zijn anti roest functie verliest. De oude, doorleefde look hoort bij onze DWAM uitstraling.

Zwemt je hond graag in de zee? Dat is geen probleem maar spoel het zout dan wel af met zoet water en maak het stofje regelmatig schoon met bv groene zeep. De stoffen halsbanden kunnen ook in een waszakje gewassen worden op een wolwas programma.